Voetzorg in Capelle aan den IJssel

Hoe houd ik mijn voeten gezond?

Geef uw voeten de aandacht die ze verdienen

U denkt er misschien niet altijd bij na, maar uw voeten moeten elke dag hard werken. U verstopt ze het grootste deel van de tijd in schoenen en sokken en u vergeet ze de aandacht te geven die ze verdienen. Om vervelende voetproblemen te voorkomen, is het echter belangrijk dat uw voeten regelmatig de nodige verzorging én ontspanning krijgen.

Kies voor mooie en gezonde voeten

Een goede voetverzorging is belangrijk als u uw voeten mooi en gezond wil houden. U kunt zelf een aantal dingen doen om ze te verzorgen. Was uw voeten dagelijks met een milde zeep, droog ze zorgvuldig af en smeer ze regelmatig in met een verzorgende crème om een droge huid te voorkomen. Neem ook af en toe een voetbad om uw voeten te verfrissen en te ontspannen. Om de kans op ingegroeide teennagels en een pijnlijke ontsteking te vermijden, knipt u uw teennagels liever niet te kort door de hoeken weg te knippen. In openbare ruimten zoals zwembaden, sporthal-douches en sauna’s kunt u uw slippers dragen om zo min mogelijk in contact te komen met schimmelsporen. Het is ook belangrijk dat u regelmatig van schoenen wisselt en dagelijks schone sokken aantrekt.

Puurvoetzorg, voor een pure en professionele voetbehandeling

De verzorging van ingegroeide teennagels, schimmelnagels en kloven of het weghalen van likdoorns en eelt laat u liever over aan een vakkundige voetverzorger. Voor een professionele voetbehandeling kunt u terecht bij Puurvoetzorg in Capelle aan den IJssel. Uw voeten worden er verzorgd met 100% natuurlijke en milieuvriendelijke verzorgingsproducten zonder parfum, parabenen of andere chemische toevoegingen. De huidverzorgende en hypo-allergene crèmes zijn gemaakt op basis van Sheabutter, kokosolie en cacaoboter zodat uw voeten mooi en gezond blijven. Een pedicurebehandeling van 30 tot 45 minuten bestaat uit een aantal onderdelen waarbij voetproblemen met professionele apparatuur behandeld worden. De vervolgbehandeling vindt meestal plaats binnen 4-6 weken. In Capelle aan den IJssel kunt u ook terecht voor een voetmassage en voetreflex massage. Een goede voetmassage is niet alleen heerlijk ontspannend voor uw voeten, maar voor uw hele lichaam en geest. Puur Voetzorg geeft uw voeten alle aandacht in een aangename sfeer.

Leave a Reply

*
CAPTCHA
Change the CAPTCHA codeSpeak the CAPTCHA code
 

captcha *