eelt pedicure met 100% natuurlijke producten

Verwijderen van eelt

Er zijn wel honderd redenen om aandacht te besteden aan uw voeten. Staat u wel eens stil bij het feit dat onze voeten ons iedere dag overal naar toe brengen? Eelt is bijvoorbeeld een veelvoorkomend probleem.. Ga dit tegen door middel van een eelt pedicure.

Wat is eelt?

Er zijn verschillende manieren waarop eelt kan ontstaan. Eelt is een plaatselijke verdikking van de opperhuid, wat kan ontstaan wanneer de huid word blootgesteld aan wrijving en/of druk. Eigenlijk is eelt een beschermlaagje dat de opperhuid beschermt. Eelt aan voeten en handen is het meest voorkomend. Een aantal oorzaken van het ontstaan van eelt kunnen slecht passende schoenen, overgewicht of een verkeerde manier van staan en lopen zijn.

Oplossing

Bijvoorbeeld eelt door schimmel, een eeltpit of een eeltknobbel kunnen allemaal erg vervelend zijn. Ga hier ook niet te lang mee rondlopen, voordat dit alleen maar erger wordt! De oplossing hiervoor is een afspraak van u verwijderd. Puurvoetzorg is een praktijk gevestigd in Capelle aan den IJssel en is gespecialiseerd in de verzorging van voeten waaronder eelt pedicure. Eelt pedicure zorgt ervoor dat het eelt aan voeten word verwijderd. Een eelt pedicure is volkomen pijnloos, het zijn immers dode huidcellen waar geen zenuwen in zitten. Puurvoetzorg werkt met 100% natuurlijke producten, die milieuvriendelijk zijn en bevatten geen parfum, parabenen of andere chemische toevoegingen. Door middel van bepaalde snijtechnieken en frezen zal het eelt verwijderd worden. Ook zal er gekeken worden naar eventuele oorzaken en kunnen er op basis daarvan preventieve adviezen gegeven worden.

Ervaringen

Puurvoetzorg is een specialist in het behandelen van voeten en is aangesloten bij ProVoet. Provoet is de branche-organisatie voor pedicures. Alle leden aangesloten bij Provoet worden verplicht om een door de branche erkend diploma te behalen. Op deze manier kunt u er verzekerd van zijn dat uw voeten door een vakkundig voetverzorger behandeld zullen worden. Hoge kwaliteit en klantvriendelijkheid staat op de eerste plaats voor de praktijk Puurvoetzorg en u zult verzekerd zijn van een hoogwaardige behandeling.

Leave a Reply

*
CAPTCHA
Change the CAPTCHA codeSpeak the CAPTCHA code
 

captcha *