Voetschimmel behandelen

Voetschimmel

Voetschimmel is een veelvoorkomend probleem. Veel mensen hebben er last van en het is een gemakkelijk kwaaltje om op te pikken. Een oorzaak van voetschimmel is bijvoorbeeld het gezamenlijk douchen op een sportvereniging. Voetschimmel word vaak gezien als iets onhygiënisch en bij het oplopen hiervan wil iedereen er zo snel mogelijk van af. Er zijn ook meerdere gradaties in het hebben van voetschimmel, maar het is vaak zichtbaar aan de korstjes die op de voeten ontstaan. Dit kwaaltje lijkt bijvoorbeeld veel op eczeem.

 

Behandeling tegen voetschimmel

Voetschimmel is te behandelen met natuurazijn en funghiclear. Als je al enigszins merkt symptomen hiervan te hebben kun je contact opnemen met Puur Voetzorg. Des te sneller je aan de behandeling begint, des te sneller de voetschimmel verholpen is! Er is een wijde variatie aan hulpmiddelen om voetschimmel te verhelpen. Jodium, poeder, badje met soda of azijn, vette zalf, zinkolie en ga zo maar door… Maar voordat je zelf aan de slag gaat is het handig om toch even een specialist te raadplegen en om advies te vragen. Het is namelijk belangrijk dat je goed voor je voeten zorgt, aangezien deze jou dagelijks van A naar B brengen en je tevens niet zonder ze kan!

 

Tips

Puurvoetzorg is gespecialiseerd in álles wat met voeten te maken heeft! Voor alle tips, adviezen of vragen rondom jouw voeten, ben je bij Puurvoetzorg bij het juiste adres! Voetschimmel is een vervelende aandoening en het is erg begrijpelijk als je dit spoedig wilt verhelpen… Nathalie Balm, eigenaresse van Puurvoetzorg, weet met al haar tips jouw de snelste weg naar verlossing te brengen. Met haar ervaring en kennis weet zij precies wat er nodig is om jouw voeten in perfecte staat te krijgen en hoe je hier zelf het beste mee om kan gaan. Puurvoetzorg is gevestigd in Capelle aan den IJssel. Voor tips, adviezen of vragen kun je altijd even bellen naar 06 – 415 85 878 of een email sturen naar  info@puurvoetzorg.nl en hier zal zo snel mogelijk op geantwoord worden! Dus wacht niet langer en gun jezelf gezonde voeten.

Leave a Reply

*
CAPTCHA
Change the CAPTCHA codeSpeak the CAPTCHA code
 

captcha *