Voetreflexmassage voor totale ontspanning!

Voetreflexmassage, ook wel voetreflexologie. Deze vorm van massage is voor veel mensen geschikt die lichamelijke klachten ervaren. Voor vrouwen die zwanger zijn is het heel erg aan te raden voor totale ontspanning voor zowel moeder als baby. Verder kan het ondersteuning bieden om bijvoorbeeld afvalstoffen kwijt te raken (detox), diepe ontspanning, spijsverteringsklachten, blaasproblemen, hoofdpijn, rugklachten en nog veel meer.

Wat is voetreflexologie?

De organen en weefsels in het lichaam staan in verbinding met de voet door middel van een reflexie. Door de massage techniek is het mogelijk om lichamelijke functies te beïnvloeden. De techniek word uitgeoefend op de voet en voetzolen waar de reflexpunten zitten. Deze hebben invloed op onder andere de zenuwen, organen en spieren in heel het lichaam. Ook zal er aandacht worden besteed aan de nek en schouder zone, het volledige lymfesysteem zodat je lichaam gestimuleerd word om afvalstoffen los te laten. De drukpuntmassage zorgt voor een algeheel welzijn in het lichaam en voor een betere doorbloeding van de bloedvaten. Schrik niet van verschijnselen of pijntjes die hier kunnen optreden. Het is een positief teken dat er een genezend proces in werking is getreden.

Voetreflexmassage

Het doel van de voetreflexmassage is om blokkades die zich in het lichaam hebben gevormd op te heffen. Hierdoor komt het lichaam in een goede harmonie. De blokkades in het lichaam kunnen de oorzaak zijn van de diverse soorten klachten. De voetreflexmassage is gericht op het zelf herstellend vermogen van het lichaam. De behandeling in het algemeen boekt al snel resultaat, wel varieert het per persoon. Er zijn verschillende klachten waarbij de behandelsessie kan ondersteunen. Het is geen geneesmiddel, maar kan duidelijk het herstelvermogen van een persoon stimuleren! De voetreflexmassage gebeurt volledig primitief, dus zonder hulpmiddelen en andere  apparaten.

Tips

Het is aan te raden om twee keer per jaar te (sap)vasten om afvalstoffen in het lichaam kwijt te raken. In combinatie met de voetreflexmassage kan dit ondersteuning bieden. Herhaal ook tijdig de behandeling om het juiste effect te creëren en te behouden.

Heb je zelf lichamelijke klachten of ben je toe aan totale ontspanning? Twijfel dan niet een neem contact op met Puur Voetzorg! Nathalie Balm, eigenaresse, kan je een heerlijke voetreflexmassage bieden met zelfgemaakte biologische producten. Met een ontspannend muziekje op de achtergrond kun je van geest volledig ontspannen tijdens de massage. Na afloop nog een glaasje water om de afvalstoffen die zijn losgekomen af te voeren. Of heb je andere voetklachten zoals eelt, kloven of likdoorn? Neem dan contact op via info@puurvoetzorg.nl of bel op 06-41585878.

Leave a Reply

*
CAPTCHA
Change the CAPTCHA codeSpeak the CAPTCHA code
 

captcha *