Voetverzorgingsproducten, zelfgemaakt, biologisch en natuurlijk!

voetverzorginsproducten

Voetverzorgingsproducten die 100% natuurlijk zijn, daar maakt Puur Voetzorg gebruik van. Voetverzorgingsproducten die goed zijn voor het lichaam. Zonder parfum, parabenen of andere chemische toevoegingen. Deze producten worden tijdens behandelingen gebruikt.

Weet wat je op je huid smeert

Alles wat je op je huid aanbrengt, wordt opgenomen in het grootste orgaan van ons lichaam…de huid. Het is daarom belangrijk dat je weet wat je op je huid smeert. Veel verzorgingsproducten bevatten parfum, parabenen en andere chemische toevoegingen en er worden er wel eens ingrediënten toegevoegd om de houdbaarheid te verlengen, maar deze kunnen schadelijk zijn voor de huid. De crèmes van Puur Voetzorg zijn hypoallergeen, huid verzorgend en 100% natuurlijk.

Zelf crème maken

De voetverzorgingsproducten die tijdens de behandelingen worden gebruikt zijn gemaakt op basis van Sheabutter, kokosolie en cacaoboter. Sheabutter heeft een bijzonder hoog gehalte aan onverzeepbare delen. Het is werkzaam en goed te verdragen op de huid. Ook stimuleert het genezingsprocessen, maakt de huid zacht en soepel. Tevens beschermt het de huid tegen uitdrogen.

Cacaoboter is een antioxidant en helpt littekens vervagen. Ook heeft het voedende en verzachtende eigenschappen die geschikt zijn voor de droge huid.

Kokosolie heeft een andere werking. Kokosolie kan er namelijk voor zorgen dat schimmels gedood worden en heeft een antibacteriële werking. De vetzuren in de kokosolie beschermen de huid tegen beschadigingen die de meeste zeepproducten veroorzaken.

Voetverzorgingsproducten

De Bodipure voetmasker is biologisch en 100% plantaardig, versterkt en polijst de nagels en verzacht de nagelriemen. Ook de huid wordt gevoed en gehydrateerd. Gezonde nagels blijven sterk en langer mooi. Het masker gaat tevens huidveroudering en schimmels tegen en kalmeert roodheid.

Voor kalknagels wordt er gebruik gemaakt van FunghiClear. Een samengesteld product dat zeer effectief is tegen schimmel en een bron die her-besmetting aanpakt.

Andere zelfgemaakte voetverzorgingsproducten die gebruikt worden zijn de Herfst Body Creme, Body Creme (voor voetmassage) en Zechsal Magnesium producten. De Herfst Body Creme en de reguliere Body Creme die wordt gebruikt zijn gemaakt met dezelfde basis. De Zechsal Magnesium producten zorgen voor een gebalanceerd magnesiumgehalte in ons lichaam die essentieel is.

Wil je ook graag verzorgd worden met deze voetverzorgingsproducten of ze zelf graag in huis hebben? Dat kan bij Puur Voetzorg in Capelle aan den IJssel! Nathalie Balm, eigenaresse van Puur Voetzorg, kan jou voeten tot in de tenen verzorgen in combinatie met de heerlijke en 100% natuurlijke voetverzorgingsproducten. Last van eelt, kloven, schimmelnagel of een likdoorn? Ook dan kun je terecht bij Puur Voetzorg. Maak snel een afspraak via info@puurvoetzorg.nl of bel op 06-41585878.

Leave a Reply

*
CAPTCHA
Change the CAPTCHA codeSpeak the CAPTCHA code
 

captcha *