Zechsal Magnesium, hét wondermiddel

Zechsal Magnesium is een product wat voorziet in vele lichaamsbehoeften. Magnesium is een stof dat er doorgaans voor zorgt dat je vitaal en gezond bent, maar ook is magnesium voor elke cel belangrijk. Na water en zuurstof heeft elke cel in ons lijf magnesium nodig. Zechsal Magnesium biedt de werkzame stoffen aan waaruit Magnesium bestaat. Zechsal Magnesium zorgt er namelijk voor dat stress reduceert en de geest wordt gestimuleerd. Kwalen als hoofdpijn en slapeloosheid worden ook minder door het gebruiken hiervan. Naast dat Zechsal Magnesium een goede werking heeft voor je ‘’binnenkant’’ heeft het ook resultaat op wat er van buiten zichtbaar is. Zechsal Magnesium werkt namelijk ook tegen huidaandoeningen zoals psoriasis, eczeem en schilfers. Zechsal Magensium is dus een échte alleskunner wat op vele vlakken weerstand biedt!

Voordelen van Zechsal Magnesium

Magnesium wordt gewonnen in Groningen, wat tevens ook de meest geconcentreerde bron aan Magnesium ter wereld is. Magnesium wordt na water en zuurstof gezien als een grote levensbehoefte en veel mensen kampen met een tekort hiervan. Organen als het hart, de lever en de nieren beschikken allemaal over Magnesium en het is dus erg belangrijk om een goede balans in deze stof te hebben. Een tekort aan Magnesium zorgt er namelijk voor dat de organen niet optimaal werken en dit voelt u in uw lichaam.

Symptomen magnesium te kort

Symptomen van een magnesiumtekort zijn bijvoorbeeld slapeloosheid, stress en depressieklachten. Ook wordt de behoefte aan Magnesium groter, doordat de levensmiddelen die wij nuttigen doorgaans bewerkt zijn en niet voldoen aan de voedingswaarden die nodig zijn om ons lichaam gezond te houden. De oplossing hiervoor is om dit tekort aan te vullen met Zechsal Magnesium om het Magnesiumgehalte op peil te houden. Na water en zuurstof heeft elke cel in ons lijf magnesium nodig en bij stres wordt dit als het ware door de cellen ‘opgegeten’.

Voeding waarin Magnesium voorkomt is:

  • Groene bladgroenten
  • Volkoren granen
  • Soja
  • Paranoten, amandelen, cashewnoten
  • Donkere chocolade of rauwe cacao
  • Schaaldieren

Jammer genoeg zal dit niet voldoende zijn, omdat de waardes van Magnesium in voeding door uitputting van de grond veel minder zijn dan in de tijd van onze grootouders. Gelukkig is er ook nog een andere manier om een tekort aan magnesium aan te vullen. Door Magnesiumolie op de huid aan te brengen helpt dat je al snel je Magnesiumgehalte weer op peil te brengen. Dit kan je met zechsal magnesium producten goed aanvullen.

Wat ook een goede aanvulling is, is Keltisch zeezout. Echt Keltisch zeezout wordt nog gewonnen in Frankrijk volgens een eeuwenoude methode. In dit zout, dat je verdunt met water, zit nog het zuivere magnesium. Dit kan je iedere dag tot je nemen. De verdunning met water noemt men ‘Sole’.

Keltisch zeezout

Het is belangrijk dat je  goed ongewassen keltisch zeezout koopt voor de sole.

Zeezout uit de winkel, keukenzout of pekel komt namelijk allemaal van dezelfde bron en wordt daar bewerkt. Keltisch zeezout is écht zeezout. Onbewerkt, ongeraffineerd en ongewassen. Het wordt volgens een 2000 jaar oud recept, nog afkomstig van de Kelten, met de hand geschept en in een zak gedaan met daarbij 7% tot 10% water. Het zout is ongewassen en dat is juist zo belangrijk, want als je het gaat wassen raak je een mineraal magnesium kwijt.

 Hoe maak je sole?

Wanneer je eenmaal het zout in je bezit hebt is het niet zo moeilijk om er sole van te maken. Je neemt een jampotje of een fles en die vul je voor 1/3 met het zeezout, daaraan voeg je dan voor 2/3 aan zuiver water toe. Bronwater is favoriet, maar kraanwater kan ook. Je schud de pot of fles heel goed waardoor het grootste gedeelte van het zout zal oplossen in het water. Niet al het zout lost op en zal daarom op de bodem gaan liggen, dit kan je gewoon zo laten. Neem 1 theelepeltje van de sole en doe dat in een glas water. Dit drink je 1 keer per dag. Echter is het ook mogelijk om 2 glazen per dag te drinken, maar alles wat je daarboven drinkt is op eigen risico, sole blijft krachtig spul.

Puur Voetzorg

Puur Voetzorg is gespecialiseerd in voetverzorging en is tevens aangesloten bij de brancheorganisatie ProVoet waarbij het hebben van een erkend vakdiploma een eis is. Kwaliteit en zorg voor de klanten staan bij Puur Voetzorg centraal en er wordt voor iedereen uitgebreid de tijd genomen bij het zoeken en uitvoeren van de juiste behandeling. Verder wordt er gewerkt met 100% natuurlijke producten en is Puur Voetzorg gevestigd in Capelle aan den IJssel. Dus heb je vermoedelijk een magnesiumtekort of andere klachten en/-of vragen, dan kun je contact opnemen via 06-415 85 878 of stuur een e-mail naar info@puurvoetzorg.nl

Leave a Reply

*
CAPTCHA
Change the CAPTCHA codeSpeak the CAPTCHA code
 

captcha *